Connect with us

Serije

Serija “Sarina republika”: Nastavnica u borbi protiv rudarske kompanije na kanalu FOX LIFE

Od 11. januara, utorkom u 21.00

Published

on

Nova američka drama “Sarina republika”, koju potpisuje scenarista i producent serije “Elementarno” Džefri Pol King, govori o tome na šta su sve ljudi spremni kako bi zaštitili prirodno okružnje u kojem žive. Od 11. januara, premijerno utorkom u 21.00, na kanalu FOX LIFE pratimo dešavanja iz gradića Grejlok u Nju Hempširu, čiju je mirnu svakodnevicu narušilo otkrivanje veoma retkog minerala koltana, koji se upotrebljava u proizvodnji tehničke opreme.

Uz podršku države, rudarska firma “Lajdon Indastriz” dolazi s planovima za rudarenje, koji uključuju prisilnu prodaju imovine meštana i uništenje živopisnog Grejloka. Nastavnica istorije iz srednje škole, Sara Kuper i njeni sugrađani nisu nimalo srećni zbog novonastale situacije, iako su im čelnici rudarske firme obećali izgradnju novih domova. Za Saru ovaj sukob postaje i ličan, jer se njen brat i advokat Deni posle mnogo godina vratio u rodni grad kako bi zastupao “Lajdon Indastriz”.

Nakon što gradonačelnik Grejloka donese zakon na osnovu koga se posedi građana proglašavaju javnom imovinom, dozvolivši kompaniji da započne rudarenje, Sara će učiniti sve da spreči rušenje grada. U misiji požrtvovane nastavnice pridružuju se Maja, koja se nedavno sa ocem doselila u Grejlok, autsajder Tajler i gradonačelnikova ćerka Bela. Da bi postigla svoj cilj, Sara odlučuje da proglasi otcepljenje Grejloka od Sjedinjenih Američkih Država.

U seriji “Sarina republika” glavne uloge igraju: Stela Bejker (Sara Kuper), Luk Mičel (Deni Kuper), Houp Loren (Korin Derborn), Nija Holovej (Emi Ej Džej Džonson), Ijan Daf (Super Grover Sims), Forest Gudlak (Tajler Isterbruk), Landri Bender (Bela Vitmor), Izabela Alvarez (Maja Himenez), Megan Folouz (Elen Kuper).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto © 2021 The CW Network, LLC. All rights reserved

Advertisement