Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Otkrivamo SVE o 3. sezoni: Luka i Una dobiće SINA! Njegovo ime će vas ODUŠEVITI!

Luki i Uni se spremaju teški dani…

Published

on

Igra sudbine 787 epizoda Luka i Una

Stevan Piale među prvim je glavnim zvezdama serije „Igra sudbine“ koji se pojavio na setu treće sezone popularnog TV hita. Naravno, ne računajući nezaobilaznu Milicu Milšu u roli moćne Ade Kanački. I baš će nam Stevanov lik Luka Kanački prirediti najzanimljivija iznenađenja u novim epizodama.

Kao što znamo, situacije je trenutno veoma komplikovana. Stevan je u bolnici i biće spasen jedino zahvaljujući matičnim ćelijama deteta za koje nije ni znao da ga ima. Reč je o Žaklininoj ćerkici, za koju se, eto, ispostavilo da nije i Vidova, već baš Lukina.

Zbog ovoga je Una u velikoj nedoumici. Ovo saznanje u potpunosti će promeniti njen odnos sa Lukom. Kao smo videli iz razgovora sa Adom Kanački, Una je umorna od svega i želi da pronađe malo mira za sebe kako bi se smirila i sredila svoje misli. Još je rano da predviđamo da li to znači da će Una napustiti Luku, ali jedno je sigurno.

Kako portal Film i TV saznaje, šta god Una odlučila o svojoj sudbini i sudbini njene veze sa svojim trenutnim suprugom, Luka će ostati odgovoran za njihovo dete, i on će se starati o njemu. A ono što, naravno, sve najviše zanima jeste šta će Luka i Una dobiti – sina ili ćerkicu, i kako će ga nazvati?

I mi smo to otkrili. Luka i Una dobijaju sina, a njegovo ime će vas – oduševiti. Lukin i Unin sin zvaće se, verovali ili ne – Aleksa. I sami možete zaključiti zbog koga.

Hoće li Aleksa rasti uz oca i majku, ili će se Una i Luka, zbog svega što se izdešavalo, ipak razvesti, to još ne znamo, ali uskoro ćemo saznati.

Premijera treće sezone zakazana je za početak februara, a tada će svi aduti i skriveni kečevi u rukavu Žarka Jokanovića – biti otkriveni.

Odbrojavanje počinje.

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / IMDb

Izvor filmitv.rs

Advertisement