Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE Otkrivamo: Evo KO je Vidov i Norin PRAVI OTAC!

Do juče ga nisu imali, a sada imaju DVA!

Published

on

Igra sudbine Nora Vid (1)

Igra sudbine 407. epizoda koja nas na malim ekranima očekuje u petak, 14. januara od 20.00 na TV Prva, doneće nam jedno čerupanje, jednu iznenadnu posetu i borbu za decu.

Dok odmara u očevom dvorištu, Una dobija iznenadnu posetu. O kome li je reč? Mi sumnjamo na Luku. Da li je mladi Luka Kanački poslušao Ivanov savet i rešio da se bori za svoju ljubav?

Hoće li isti savet primeniti i onaj koji mu ga je dao? Da li će Ivan Ožegović odlučiti da se bori za srce Ade Kanački?

U Biznis klubu se sprema oluja koja će uzdrmati ceo svet. Vreme je da se dve lavice obruše jedna na drugu. Kada Klaudija pred Marijanom i Žiškom počne da likuje zbog izbora na funkciju ministarke, u klub ulazi razjarena Milevica i kreće da čerupa dojučerašnju saradnicu.

O ovoj tuči će se dugo pričati! A ko će iz nje izaći kao pobednik – to ćemo tek videti.

Nakon prvobitnog razgovora sa Adom, sada i sam Nikša počinje da veruje da su možda Vid i Nora zaista njegova deca. Ali on nije jedini kandidat za oca. U igri je sada i inspektor Cole! ​

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 407. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

DEN BRAUN: IZGUBLJENI SIMBOL – OD 19. JANUARA, SREDOM U 22.00 NA KANALU FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / IMDb

Izvor filmitv.rs

Advertisement