Connect with us

Serije

PRIVATNI DETEKTIVI: Premijera 5. sezone samo na kanalu FOX CRIME (VIDEO)

Od 16. oktobra, vikendom u 15.00

Published

on

Privatni-detektivi

Peta sezona krimi-drame Privatni detektivi, koja nam na kanal FOX CRIME stiže od 16. oktobra, a prikazivaće se vikendom u 15.00, u središte radnje stavljaju komplikovan odnos glavnih junaka – detektiva Meta Šejda i Endži Everet. Njihove emocije su na testu nakon što je Endži imala blizak susret sa smrću na kraju prošlog ciklusa, zbog čega sada oboje preispituju svoje živote i to ko im je koliko važan i blizak.

U novih osam epizoda, rešavajući niz slučajeva u kojima drugim ljudima pomažu da se izbore za svoju istinu, Šejd i Endži ne mogu da se ne zapitaju – na koji način su njihove sudbine povezane. Bliže su nego ikada da priznaju jedno drugom svoja prava osećanja, ali hoće li u tome i uspeti? Ako i pokušaju, to neće proći bez mnogo muke i peripetija.

U tome će im odmoći i prolazne romanse i mnogo posla koji će ih držati zaokupljenima neko vreme, ali varnice koja neprestano izbijaju među njima mogle bi lako da izazovu “požar”. U petoj sezoni, u stopu ih prate njihova neobična pomoćnica Zoi Čau, detektivka Danika Pauers, uvek zabavni Don Šejd, Beka Dorsi i Nora Everet.

U seriji “Privatni detektivi” glavne uloge igraju: Džejson Prisli (Met Šejd), Sindi Sampson (Endži Everet), Beri Fletman (Don Šejd), Džordin Negri (Džuls Šejd), Samanta Van (Zoi Čau) i Rut Gudvin (Danika Pauers).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto (C) 2021 Shade PI S5 Productions Inc. All rights reserved.

Advertisement