Connect with us

Serije

AGATA REJZIN: Četvrta sezona samo na kanalu FOX CRIME

Od 15. oktobra, vikendom u 23.55

Published

on

Agata-Rejzin

Nestašna i podjednako neustrašiva detektivka amaterka vraća se na kanal FOX CRIME u premijernoj četvrtoj sezoni serije “Agata Rejzin” (Agatha Raisin), koju ćemo od 15. oktobra  ponovo gledati vikendom od 23.55. Pre nego što nas povede u tri nove avanture, Agata će nas počastiti božićnom specijalnom epizodom. A tamo, naša junakinja se sprema da otputuje na zasluženi odmor.

Božić je pred vratima, a za Agatu to znači samo jedno – idealna prilika za opuštanje “malih sivih ćelija”. Međutim, kada bude dobila pismo od starice koja je moli za pomoć, Rejzinova neće moći da odoli a da ne krene u akciju. Odmor će morati da pričeka do prve epizode četvrtog ciklusa, u kojoj je Džejms smislio savršen plan. Povešće Agatu na more, a ona će mu zauzvrat pomoći da napiše sledeći roman.

Njihovu idilu prekida ubistvo u hotelu, a na detektivki je da dokaže ko je počinilac. U nastavku serije, Agata se upušta u misiju otkrivanja ubice koji je na takmičenju za najbolji džem otrovao sudiju. Detektivka neće mirovati ni na Džejmsovoj svadbi, jer će u cik zore velikog dana osvanuti beživotno telo…

Glavne uloge igraju: Ešli Džensen (Agata Rejzin), Džejmi Glaver (Džejms Lejsi), Met Mekuji (Bil Vong), Džejson Merels (ser Čarls Frajt), Metju Horn (Roj Silver), Džodi Tajak (Toni Gilmor), Lusi Liman (Sara Bloksbi) i Marša Voren (gospođa Bogl).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo FOX

Advertisement