Connect with us

Serije

PRIVATNI DETEKTIVI peta sezona na kanalu STAR CRIME

U subotu, 04. maja, od 17.10

Published

on

Privatni detektivi

PRIVATNI DETEKTIVI u petoj sezoni u središte radnje stavljaju komplikovan odnos glavnih junaka – detektiva Meta Šejda i Endži Everet. Njihove emocije su na testu nakon što je Endži imala blizak susret sa smrću na kraju prošlog ciklusa, zbog čega sada oboje preispituju svoje živote i to ko im je koliko važan i blizak (Star Crime, subota, od 17.10).

U novih osam epizoda, rešavajući niz slučajeva u kojima drugim ljudima pomažu da se izbore za svoju istinu, Šejd i Endži ne mogu da se ne zapitaju – na koji način su njihove sudbine povezane. Bliže su nego ikada da priznaju jedno drugom svoja prava osećanja, ali hoće li u tome i uspeti? Ako i pokušaju, to neće proći bez mnogo muke i peripetija. U tome će im odmoći i prolazne romanse i mnogo posla koji će ih držati zaokupljenima neko vreme, ali varnice koja neprestano izbijaju među njima mogle bi lako da izazovu „požar“.

U petoj sezoni, u stopu ih prate njihova neobična pomoćnica Zoi Čau, detektivka Danika Pauers, uvek zabavni Don Šejd, Beka Dorsi i Nora Everet.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement