Connect with us

Serije

ŠIROKO NEBO: Druga sezona stiže na FOX! Evo i kada

Od 31. januara, ponedeljkom u 22.00

Published

on

Siroko-nebo-2-sezona

Od autora i izvršnog producenta Dejvida I. Kelija (“Čikago bolnica”, “Ali Mekbil”, “Advokatura”, “Bostonski advokati”, “Nevine laži”, “Devet potpunih neznanaca”…), čiju vitrinu krasi čak 11 Emi nagrada, na FOX kanal stiže 31. januara (premijerno ponedeljkom u 22.00) druga sezona krimi-drame “Široko nebo”.

U osam novih epizoda, pod vođstvom kanadske glumice Ketrin Vinik (junakinje serije “Vikinzi”), nastavljamo da pratimo avanture privatnih detektivki Dženi Hojt (Ketrin Vinik) i Kejsi Devel (Kajli Banberi), kojima su se putevi na trenutak razdvojili. Kejsi se fokusirala na pronalaženje Ronalda (Brajan Gerati), koji joj je za dlaku izmakao na kraju prvog ciklusa, dok se Dženi pridružila lokalnoj policijskoj stanici. Devojke se ubrzo ponovo ujedinjuju zbog tajnog zadatka.

Posle velike saobraćajne nesreće, u kojoj su učestvovali kamioni, iz vozila je nestala ogromna količina narkotika i novca. Istražujući ovaj slučaj, Dženi i Kejsi shvataju da iza pljačke stoji grupa tinejdžera, koja je, verovatno, odgovorna i za sudar.

Radnju će dodatno začiniti misteriozni zavodnik iz Dženine prošlosti, koji se iznenada pojavljuje u gradu, ali i stranac sa opasnim namerama. U međuvremenu, Ronalda je oteo i utamničio neko ko bi mogao da bude brat blizanac Rika Legarskog, njegovog saučesnika…

BONUS VIDEO Den Braun: Izgubljeni simbol SAMO na FOX kanalu

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto © 2021 American Broadcasting Companies, Inc. All rights reserved

Advertisement