Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 418. epizoda: ŠOK! Donka se UDAJE za Zvonimira! Smislila je novu PAKOST! Evo o čemu je reč

U ponedeljak, 31. januar, od 20.00 na TV Prva

Published

on

Igra-sudbine-418-epizoda

Igra sudbine 418. epizoda: Druga sezona popularne domaće sapunice bliži se kraju. Do velikog finala ostalo je još četiri epizode. Posle bezbroj zapleta i raspleta, bura se polako stišava. Došlo je vreme da se svode računi. Pozitivce očekuje srećan kraj, pa čak i neke negativce, koji su se iskupili za svoja nedela. Ili se bar tako čini.

I dok su Sofija Šubarević i Matija dobili Adin oproštaj, zbog čega postoji velika verovatnoća da će čuvena manekenka u trećoj sezoni postati “dobrica”, neki “zlikovci” i dalje ne miruju.

Nakon što je jedva izvukla živu glavu iz Brunerovih i Riterovih kandži, prevarila sudiju Obrenovića, venčala se sa njim pred njegovu smrt i nasledila njegovo bogatstvo – Donka nije naučila lekciju. Smislila je novi pakleni plan!

Lažna baronica nudi poslovno-romantičnu ponudu Zvonimiru! Reč je, naravno, o novoj prevari, a sve sa ciljem da se dokopaju ogromnog bogatstva.

Kada posle venčanja dođu u klub da popiju piće kao novopečeni supružnici, Žiška će od šoka jedva uspeti da ostane na nogama. Naročito kada joj Donka uruči bidermajer.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” 418. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement