Connect with us

STARS

VUKAŠIN iz serije “Igra sudbine” ima 63 godine i 6 dece! Najmlađi sin ima 4 godine, najstariji 42!

U sapunici dugo nije imao sreće u ljubavi, a privatno mu teče med i mleko

Published

on

Igra-sudbine-Vukasin

Glumac Slobodan Ćustić, koga trenutno gledamo u ulozi Vukašina u seriji “Igra sudbine”, otvoreno je nedavno govorio o svom životu, kako se snalazi u ulozi roditelja, ali i o projektima u kojima je učestvovao.

On se iz svog doma uključio u emisiju “Kec na jedanaest” na televiziji K1, a kako je kazao, nije mogao da dođe jer – čuva decu.

– Dvoje su kod kuće, a dvoje u školi, i uskoro moram da odem po njih. Imam petoricu sinova i ćerku, princezu. Najmlađi sin ima tri i po godine, a najstariji 41. Sve može da se postigne kada je čovek dobro organizovan, a kako se moja Jelena i ja sve lepo dogovorimo, onda nam uvek teče med i mleko – kazao je poznati glumac.

Slobodan Ćustić je otkrio i tajnu velikog uspeha serije “Igra sudbine”.

– Najpre, dugo nisam video tako lepu sliku Beograda kao što je on u našoj seriji. Takođe, serija je životna. To je priča o ljubavi, o životnim preokretima i izazovima, što je sve ono što nam se i inače dešava u životu. Dugo nijedna serija, posle originalnih “Kamiondžija”, čini mi se, nije imala takvu gledanost – rekao je glumac.

O svom liku, koji je mnogima jedan od omiljenih, kazao je:

– Publika voli čestitost i iskrenost, moj lik je takav i valjda je to razlog što me vole. Naročito deca, to sam primetio – rekao je Ćustić.

BONUS VIDEO LUCIFER: Popularna serija uskoro na kanalu FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Izvor Stil

Advertisement