Connect with us

STARS

ŽENA BORAC: ALEKSANDRA JANKOVIĆ doživela TRAGEDIJU tokom snimanja “Azbuke”! Tek sada je PROGOVORILA

Niko nije primetio sa čime se borilo njeno biće, bila je profesionalac do kraja

Published

on

Aleksandra-Jankovic-Azbuka-naseg-zivota

Aleksandra Janković trenutno nam je gost petkom (Superstar TV, 21.00) i ponedeljkom (TV Prva, 21.45) u popularnoj seriji “Azbuka našeg života”, u kojoj briljira u ulozi Vesne. Svi su složni u oceni da je Aleksandra jedna od naših najboljih glumica i da je dugo čekala na svojih pet minuta na malom ekranu. Ono što, međutim, mnogi ne znaju jeste to da se glumica tokom snimanja serije suočila s porodičnom tragedijom, kada joj je preminula majka.

Iako ju je strašna vest zatekla na poslu, uspela je da ostane profesionalac i završila je snimanje. Aleksandra u seriji igra jednu od glavnih uloga, lik Vesne, čiji brak sa suprugom Urošem, kojeg glumi Jadran Malkovič, nakon 25 godina zapada u krizu.

Glumica je ponosna na sve što su postigli ona i kompletna ekipa, ali joj je žao što njena majka to nije dočekala. Ispričala je i kako se suočila s bolnom vešću.

– Otišla je u poznim godinama i to je sve prirodno. Ali, samo jednom se gubi majka. Kada ostanete bez roditelja, tada, zaista, ostajete sami na svetu – ispričala je Aleksandra za TV reviju.

– Pokušala sam da sakrijem od produkcije da mi je majka bolesna, da ne bih remetila seriju. Međutim, Jelena (rediteljka Jelena Bajić Jočić, prim.aut.), odmah mi je rekla da idem kod nje u bolnicu. Ja sam joj odgovorila: “Ako odem na duže, ja se više nikada neću vratiti”. Otišla sam na nekih 20 minuta, da se oprostimo, i to je bio poslednji put kada sam je videla. Ali, da se nisam vratila na snimanje, ne znam kako bih se izborila sa time – otkrila je glumica, koja je ponosna na to što je uspela da dosledno završi snimanje.

– Sada sam presrećna zbog ovoga što smo uradili. Ponosna sam na “Azbuku”, moju Vesnu i sve naše likove, jedino mi je žao što majka nije imala priliku da pogleda ono što smo napravili, a ona mi je bila najvažnija – istakla je Aleksandra.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Miša Obradović

Advertisement