Connect with us

Top Story

Tihomir Stanić OTKRIVA detalje iz 6. sezone serije “Ubice moga oca”: Evo šta KRIJU Marjanović i Obradovićka

Nove epizode stižu na mali ekran krajem godine

Published

on

Ubice-mogUbice-mog-oca-sezona-5-epizoda-1-oca-sezona-6-sez

Osim fantastične Mirjane Karanović koja u seriji “Ubice moga oca” igra Obradovićku, direktorku policije, važnu ulogu u celoj priči ima i Tihomir Stanić, publici poznat kao Marjanović.

Njihove intrige, tajne, ucene provlače se kroz čitavu petu sezonu. Na veliku radost publike objektiv rediteljske kamere počeo je da snima i šestu sezonu ove serije koja je pobrala simpatije velikog broja gledalaca.

U njoj se nastavlja priča ovo dvoje ljudi koji su misterijoznim tajnama usko povezani. Tihomir Stanić otkriva šta će se događati sa njih dvoje.

– Njihov odnos razvijaće se u pravcu koji je jedino moguć. Oni su, očigledno, na suprotnim stranama u dobrom delu svojih fiktivnih života, ali i jako bliski. Imaju nešto što ih veže, bez obzira na to ko se nalazi na kakvoj poziciji – rekao je Tihomir Stanić u emisiji “Sve u svemu”.

– Volim petu sezonu zato što smo za rediteljku imali Mašu Nešković, koja je donela novu vrstu energije i estetike. Ona se trudila da nam pomogne da u našim likovima, koje dobro znamo, nađemo još neke nijanse, za koje smo očigledno bili spremni.

BONUS VIDEO OKRUŽEN MRTVIMA 11. sezona (B) USKORO samo na FOX-u

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement