Connect with us

Domaće serije

URGENTNI CENTAR 4 Otkrivamo: Da li se IVAN BOSILJČIĆ vraća u seriju?

Konačno poznato! Hoćemo li gledati Ivana Bosiljčića u nastavku serije?

Published

on

Urgentni centar 4 Ivan Bosiljčić

Urgentni centar vraća nam se uskoro sa četvrtom sezonom. Medicinska drama u produkciji kompanije Emotion zeleno svetlo za novi nastavak dobila je još tokom emitovanja prethodnog serijala. Vest o tome da će četvrta sezona biti snimana dočekala nas je još prethodnog leta. Čak su i prvobitna snimanja zakazana za sredinu 2021, ali zbog pandemije koronavirusa, kao i „gustog“ rasporeda snimanja, kako za glumce, tako i za produkciju koja je tada počela rad na seriji „Dinastija„, Urgentni centar stavljen je na pauzu.

Ali, sada je vreme za nastavak priče. Snimanja su počela, a nakon što je Olja Lević potvrdila da će se najverovatnije vratiti svom liku u novoj sezoni, uprkos obavezama u telenoveli „Igra sudbine„, stigla je i najočekivanija potvrda za još jedno zaštitno lice ovog TV hita koji gledamo na TV Prva.

Naravno, reč je o Ivanu Bosiljčiću. A vest da ćemo Ivana Bosiljčića gledati u nastavku serije potvrdio je i direktor produkcije Emotion, Goran Stamenković. Hoće li ista vest uskoro stići i kada je reč o Slobodi Mićalović, saznaćemo uskoro.

Uloge u seriji “Urgentni centar” igraju: Sloboda Mićalović, Dragan Mićanović, Marija Vicković, ivan Jeftović, Dubravka Mijatović, Ivan Đorđević, Olja Lević, Milan Kolak, Zinaida Dedakan, Nikola Vujović, Maja Nikolić, Milica Majkić, Bane Vidaković, Anja Mit, Marina Ćosić…

Reditelji serije su: Katarina Živanović, Milan Todorović, Nenad Ognjenović, Kosta Đorđević, Aleksandra Elčić Čelanović, Ivan Jevtović, Srđan Mikić i Stanislav Simić

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Izvor Film i TV

Advertisement