Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO Evo KO je stvarno DOBRICA iz serije IGRA SUDBINE! I KO ga je doveo u KAN HOLDING!

Dobrica u Igru sudbine stigao PREKO VEZE!

Published

on

Dobrica Igra sudbine Miroljub Turajlija

Igra sudbine i njeni obožavaoci bili su ozbiljno uzdrmani odlaskom jedne od glavnih maskota serije na početku treće sezone. Činilo se da bez Dijane Erski Kan Holding više nikada neće biti isti. Međutim, pokazalo se da smo se prevarili. Sjajni Miroljub Turajlija, glumac Pozorišta na Terazijama, u roli genijalnog Dobrice iz epizode u epizodi dovodi nas do suza. U tome ima veliku pomoć kolega Jelene Jovičić kao Silvane i Marka Jovičića, neponovljivog Jamezdina, koji zajedno čine ubitačni Kan Holding trio.

Miroljub je diplomirao na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi Mihaila Janketića. Stalni je član dramskog ansambla Pozorišta na Terazijama od 2007. godine, gde danas ima status prvaka. Dobitnik je Godišnje nagrade svoje matične kuće. Usavršavao se u prestižnoj školi Jacob’s Pillow u Njujorku.

Kada je reč o pozorištu Miroljuba smo gledali u predstavama Dr, Briljantin, Učene žene, A Chorus Line, Poljubi me Kejt, Čikago, Ženidba i udadba, Neki to vole vruće, Cigani lete u nebo, Producenti. Zona Zamfirova, Mister dolar, Brodvejske vragolije. A za sve ljubitelje televizije, tu su i role u popularnim serijama Ljubav, navika, panika, Stižu dolari, Mješoviti brak, Agencija sa SIS, Premijer, Sumnjiva lica

– U trećoj sezoni dolazim kao pojačanje zahvaljujući pre svega Žarku Jokanoviću koji je za mene napisao ulogu. Moj lik se zove Dobrica, a da li mu je takav i karakter, tek ćemo videti. On je jedan od novih zaposlenih u „Kan holdingu“, koji će spletkama da doprinese intrigantnosti radnje. U prvih nekoliko epizoda, Dobrica nije toliko blizak sa Adom Kanački. Međutim, još može svašta da se izrodi – istakao je Miroljub Turajlija nedavno, a evo šta misli o tome što ga reditelji često biraju za komične likove poput Dobrice.

– Ne smeta mi što me često svrstavaju u komičare. To što vas vide u jednom formatu ne znači da nema prostora i mogućnosti da se uvek bude drugačiji. Trudim se da me ne stave u fioku, za svaku novu ulogu borim se svim srcem, gradim je drugačije od svega što sam već igrao. Mogu da pokrijem svaku ulogu na drugačiji način, drugim glumačkim sredstvima. Da bude i meni zanimljivo i publici, jer je novo – zaključuje Turajlija.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

 

 

Advertisement