Connect with us

Domaće serije

Publika presudila DA LI VAM SE DOPADA nova IGRA SUDBINE? Pogledajte šta je većina rekla – DA ili NE?

Iznenadićete se rezultatima ankete

Published

on

Igra sudbine

Igra sudbine nakon burnog starta treće sezone prilično nas je sve iznenadila. Reakcije publike na društvenim mrežama i forumima bile su žestoke. Tek poneki glas o tome da je serija tek počela i da joj treba dati šansu jer je rano za bilo kakakv sud razbio je monotoniju hiljada komentara ogorčenih fanova serije u kojima se navodi da je „Igra sudbine„, ipak, trebalo da se završi sa prethodnom sezonom i da se ne unižava do sada postignuti rezultat.

Kao razlozi za toliku ostrašćenost publike navode se Unin odlazak, način na koji je njena rola završila u seriji, takođe, način eliminacije još nekih likova kao što je pogibija Višnje, i eksport Dode, Nore i Dijane Erski po ubrzanom postupku.

Sve u svemu avanture junaka „Igre sudbine“ se nastavljaju. Tu su novi likovi, a neki od njih su u potpunosti osveženje, kao što su Gala, Oleg, Dobrica i Silvana, dok su drugi poput Smolenske i ekipe iz teretane jedan neobičan skup ljudi za čije bi se razumevanje i pronalaženje logične pozicije u seriji morala raditi doktorska disertacija, a mi nekako nemamo vremena time da se bavimo. Uzaludost i besmisao, nažalost – nismo doktorirali.

Zbog svega ovoga, da ne bismo mi drvili i sudili, jer niti smo sudije, pape ili patrijarsi, već kao i vi – ljubitelji serije koja nas je pomalo zbunila, pre nekoliko nedelja poželeli smo da vam čujemo glas. Zbog toga smo postavili jednostavnu anketu sa još jednostavnijim pitanjem. Da li vam se dopada IGRA SUDBINE 3? DA ili NE? Anketu možete pogledati u nastavku, a činjenice stoje ovako.

Od ukupno 3.188 glasova pristiglih za 14 dana, vas 2.239 odnosno 70.23% reklo je NE.

Dok je vas 949 iliti 29.77% reklo DA.

Da zaključimo, više od 70 odsto čitalaca našeg sajta i gledalaca serije „Igra sudbine“ koji su učestvovali u anketi tvrde da im se nova sezona serije  NE DOPADA!

Ipak, gledanost serije ne opada. Kako biste objasnili tu kontradiktornost?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram

Izvor Film i TV

Advertisement