Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine donosi novi ŠOK! Ada pada u NESVEST! Saznala je KO je oslobodio RITERA!

Ovome se nije nadala!

Published

on

Igra sudbine 436 (2)

Igra sudbine 436. epizoda koja je na programu u sredu 23. februara od 20.00 na TV Prva doneće nam bar tri velika iznenađenja, a ono poslednje je i najveće.

Nakon suočavanja sa Milom, i Olegovih peripetija sa Nikšom, došlo je vreme i da Ada sazna ko joj je najveći neprijatelj. I sledi joj ogromno iznenađenje!

Ada pada u nesvest nakon što je videla foto-robota osobe koja je pomogla Riteru da izađe iz zatvora…

Aleksa se našao sa sekretaricom Galom posle posla, kada mu se ona zahvalila što je štiti, jer obično joj se drugi muškarci kao zveri nabacuju. S druge strane, Milu izjeda to što ju je Ada videla sa Olegom u toaletu, pa odlazi kod nje da joj prizna da sa Olegom nema ništa. Ubeđuje je da svoj život ne može da zamisli bez Alekse. “Pravda je konačno zadovoljena“, ovim rečima je započela priču Milevica pred Vukašinom, Žaklinom i Vidom, najavljujući svoj povratak u politiku.

Oleg i Nikša se opet sreću, samo ovog puta u Nikšinoj kancelariji. Nikša objašnjava momku da je Olegova majka bila dugogodišnja Nikšina saradnica. Zbog toga Nikša računa da će Oleg nastaviti porodičnu tradiciju i da će mu sada Oleg biti lojalan.

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 436. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović, Ivana Panzalović, Slobodan Stefanović…

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Izvor Film i TV

Advertisement