Connect with us

TV

I Strahinja ODLAZI iz serije „IGRA SUDBINE“?!

Glumac Ammar Mešić nada se novim projektima

Published

on

Strahinja i Nada, popularni par iz sapunice “Igra sudbine”, trenutno prolaze kroz veliku bračnu krizu. Posle dve godine braka i velike ljubavi, rastanak između njih dvoje deluje kao neminovnost.

Nada se zaljubila u Zavišu, manekena sa kojim ju je spojio njihov zajednički posao, i poručila Strahinji da želi razvod. On se sa tom činjenicom teško miri, uostalom kao i svi iz njihovog okruženja. Nada se mnogo promenila i to njenim najmilijima smeta, pogotovo sestri Mili i bratu Debeljku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ammar Mešić (@ammarsadvam)

Koliko god da su je ovo dvoje nagovarali da još jednom razmisli, pre nego što se zvanično razvede, Nada ih je zapretila da prestanu da joj “sole pamet”. Ucenila ih je da će sa ćerkom otići od njih i da im više neće dozvoliti da vide njenu Ružu. Dakle, čini se da je ovoj TV ljubavi definitivno kraj. Bar za sada.

A kako će se dalje razvijati njihova priča – videćemo do kraja treće sezone. Ukoliko bude i četvrte, postoji mogućnost da više ne gledamo Strahinju.

Ammar Mešić, koji se proslavio ulogom Strahinje, nagovestio je da bi posle treće sezone serije “Igra sudbine” voleo da mu se dogodi neki novi projekat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ammar Mešić (@ammarsadvam)

– Imao sam u planu da radim predstavu sa kolegama. Međutim, zbog nastavka snimanja “Igre sudbine” nemamo vremena da se tome posvetimo. Snimaćemo 165 epizoda narednih šest do sedam meseci. Tako da smo zauzeti pet dana nedeljno, dva dana imamo slobodno. Po 12 sati snimamo. Ali sam siguran da nakon toga sledi nešto novo – rekao je Ammar Mešić u podkastu “Život na srpskom”.

BONUS VIDEO „Specijalizant“: Premijera 5. sezone od 22. februara na kanalu FOX LIFE

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Instagram

Advertisement