Connect with us

Domaće serije

Luka Raco OTKRIO: Čekaju nas VELIKE PROMENE u nastavku serije IGRA SUDBINE! Aleksa postaje LOŠ?

Ali to nije ono NAJGORE!

Published

on

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 440. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović, Ivana Panzalović, Slobodan Stefanović… Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE Foto Promo / Prva Izvor Film i TV

Luka Raco proslavio se ulogom u popularnoj seriji „Igra sudbine“ u kojoj sada tumači lik Alekse Ožegovića, nekada Kanačkog. Treći ciklus popularne sapunice doneo je mnogobrojna iznenađenja. Na neka je publika reagovala sa šokom, dok je druga, poput novih likova, dočekala sa oduševljenjem. U svakom slučaju nijedno nije ostalo bez reakcije.

A ono što nam „Igra sudbine“ tek sprema u nastavku, doneće nam još veće šokove. Prvi i najveći, kako otkriva glumac Luka Raco, odnosi se baš na njegovog Aleksu koji će u narednim epizodama doživeti pravu transformaciju.

– Trudim se da učim od njega, jer je on skoro savršen čovek koji u suštini u ovom realnom svetu danas ne postoji. Trudim se da što više nekih njegovih kvaliteta primenim u privatnom životu. Standardno ću sad reći da ne možemo mnogo da otkrivamo, ali Aleksa će doživeti baš velike promene. Desiće se promene za koje nisam sanjao da će se dogoditi – otkrio je Luka Raco u intervjuu za domaće medije, a mi se pitamo o kakvim je to promenama reč?

Ono što nam pada na pamet jeste mogućnost da u nastavku serijala, zbog svega što mu se dogodilo sa Milom, Aleksa potpuno razočaran svima u svom okruženju odluči da se vrati onome što je nekada bio. Hoće li Aleksa postati loš? Da li je to veliko iznenađenje koje nas očekuje u nastavku serije „Igra sudbine“?

Glavne uloge u seriji Igra sudbine igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović, Ivana Panzalović, Slobodan Stefanović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Izvor Film i TV

 

Advertisement