Connect with us

Domaće serije

Igra sudbine 442. epizoda: Luka mora da bira između DVE UNE! Koja UNA je BOLJA?

Od jedne se razvodi, a drugu ŽENI!

Published

on

Igra sudbine 442 (2)

Igra sudbine 442. epizoda doneće nam veliko iznenađenje kada je reč o dobro znanim junacima iz prethodne sezone. Međutim, bez novih koji su im posebno začinili čorbu zapleti ne bi bili tako zanimljivi.

Najveću pažnju privukao je sastanak Luke i Une. Kao što smo videli, Luka je napokon raščistio sa prošlošću. Prva Una je očigledno spremna za zaborav, a pred Lukom je nova Una – Zvrk. Zbog toga je mladi Kanački razgovarao sa Časlavom i objasnio mu da će on kada proceni da je našao dobru ženu, koja će biti dobra majka njegovom sinu, odlučiti da zaboravi na staru Unu, Časlavovu ćerku.

Luka je odlučio da krene dalje i da se oženi Zvrkom.

Međutim, ne pita se samo  on. I Ada Kanački, baš kao i Lila, ima na umu svoju ideju. One ne razmišljaju o tome da bi Luka trebalo sam da odluči s kim će provesti ostatak života. Odlučile su da stvari uzmu u svoje ruke i da Luki pronađu ženu po njihovoj meri. A ta izabrana srećnica je – Hana.

Već smo videli da Luka nije oduševljen njihovim izborom. On na umu ima drugu ideju, a ona se ne uklapa u Adine i Liline planove. Što je još gore, ni Una Zvrk nije sigurna da je ona dobar izbor za Luku. Pitamo se zašto? Da li misli da možda nije dostojna Luke jer nosi tuđe dete?

„Uvod u anatomiju“ i „Vatrogasna stanica 19“ vraćaju se 3. marta na FOX LIFE

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV

Advertisement