Connect with us

Domaće serije

Igra sudbine: LILA će POMOĆI SOFIJI da se oporavi i POSTANE DOBRA! Evo i KAKO…

Adina tetka iznenadiće sve onim što će uraditi

Published

on

Igra-sudbine-Lila-Sofija

“Igra sudbine” se pobrinula da Sofija Šubarević bude kažnjena za sva nedela koja je počinila ljudima iz svog okruženja, samo da bi se dokopala bogatstva porodice Kanački. Na kraju druge sezone dospela je u kliniku za mentalne bolesti. Ipak, ista ta “igra sudbine” odlučila je da joj pruži drugu šansu.

Budući da je koren njenog zla potiče iz porodičnog zlostavljanja koje je doživela od strane oca i majke koja je o tome ćutala, Ada i svi oni koje je povredila odlučili su da joj oproste. Sada, kada ima i Matijinu ljubav, Sofija ima šansu za iskupljenje.

Na tom putu predstoji joj velika borba, pre svega sa samom sobom i psihičkim problemima koji njenim voljenima zadaju velike muke. Nikada se ne zna kada može da se vrati stara “zločesta” Sofija, pa zbog toga Matija i njena porodica strogo prate svaki njen korak.

Pomoć će neočekivano doći i od Adine tetke Lile. Ona će, na opšte iznenađenje, saopštiti Adi i Matiji kako želi da pomogne Sofiji. Naime, Lila će im predložiti da je povremeno nadgleda. Ona smatra da svojim metodama može da vrati Sofiju na pravi, životni kolosek. Hoće li uspeti?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement