Connect with us

Top Story

Aleksandra Janković OTKRIVA: Zbog ove scene u “AZBUCI” mnogo sam PLAKALA! Jedva sam je snimila

Tokom snimanja serije glumica je izgubila majku, a evo šta ju je iznova i iznova podsećalo na nju

Published

on

Aleksandra-Jankovic-Azbuka-naseg-zivota-Vesna

“Azbuka našeg života” izazvala je veliku pažnju gledalaca. Serija govori o muško-ženskim odnosima, porodičnim vrednostima, krizi srednjih godina, prevarama i o poverenju. Težinu radnje nose dva glavna lika – Vesna i Uroš, koje glume Aleksandra Janković i Jadran Malkovič.

Za Aleksandru je ova serija veoma važna, jer je kroz nju upoznala dosta stvari o sebi, i to u najtežim trenucima. Tokom snimanja, glumica je izgubila majku, pa je taj momenat podelila sa publikom “Praktične žene”, u nadi da će inspirisati druge da se bore, nastave svoje živote i nađu snagu za sve ono što ih čeka.

– Možda nije vesela tema, ali ja hoću da je na veseli način prihvatim. Tokom snimanja, preminula je moja majka i nije dolazilo u obzir, s moje tačke gledišta, da se prekine snimanje. Znala sam ako to učinim, više se na taj kolosek neću vratiti. Posao je posao, život ide dalje. Sve ide redom, nema kukanja. Mislila sam da kad završim seriju, onda ću je oplakati. I tako je i bilo – rekla je Aleksandra u emisiji.

Glumica se dotakla i najemotivnije scene iz serije, koja je jako podseća na njenu majku.

– Prošlo je 10 dana, ja snimam scenu na kauču sa Mionom Marković koja mi u seriji igra ćerku Martu. Tada nisam mogla da izgovorim repliku “Ali Marta, ti meni možeš reći sve, ja sam ti mama”. I tada grune plač. Nemam više kako da čujem te reči. Imam srećom sina kome to mogu reći. Sve emocije su mi se tada pomešale – iskrena je bila glumica.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Constrast studios

Advertisement