Connect with us

Film

HITNA POMOĆ: Akcioni triler zbog koga će vam ŽIVCI biti NAPETI KAO STRUNE! (TREJLER)

Published

on

Hitna-pomoc

Tokom jednog dana na ulicama Los Anđelesa, tri života će se zauvek promeniti. U akcionom trileru “Hitna pomoć” (Ambulance) prepunom vratolomija, režisera i producenta Majkla Beja, odlikovani veteran Vil Šarp (dobitnik Emija Jaija Abdul-Matin II, “Kendimen”, “Matriks: Uskrsnuća”), očajan u pokušaju da nađe novac za pokrivanje bolničkih računa svoje supruge, traži pomoć od osobe za koju zna da to ne bi trebalo da radi – u pitanju je njegov usvojeni brat Deni (nominovan za Oskara Džejk Džilenhol, “Zodijak”, “Spajdermen – Daleko od kuće”).

Harizmatični kriminalac Deni mu umesto pomoći nudi sledeće: da učestvuje u najvećoj pljački banke u istoriji Los Anđelesa za 32 miliona dolara. Pošto je život njegove žene u pitanju, Vil ne može da kaže ne.

Ali, kada njihov beg spektakularno pođe po zlu, očajna braća otimaju vozilo hitne pomoći sa ranjenim policajcem kojem život visi o koncu i iskusnom radnicom hitne pomoći Kem Tompson (Eiza Gonzales, “Paklene ulice predstavljaju: Hobs i Šo”, “Vozač”).

U ludo brzoj poteri koja nikada ne prestaje, Vil i Deni moraju da izbegnu masivno sprovođenje zakona na teritoriji grada, održe svoje taoce u životu i nekako pokušaju da se međusobno ne ubiju, sve dok izvode najluđi beg koji je Los Anđeles ikada video.

Film „Hitna pomoć“ gledamo od 24. marta u bioskopima širom Srbije.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Continue Reading

Advertisement