Connect with us

Domaće serije

Reper GRU dobija svoju SERIJU! Evo o čemu se radi

Snimljeno je više od 10 sati materijala o tragično preminulom reperu

Published

on

Reper-Gru-serija

Čuveni Dalibor Andonov, poznatiji kao reper Gru, dobiće uskoro svoj film. Naime, u pripremi je dokumentarni serijal o preminulom muzičaru.

Snimljeni materijal sadrži više od 10 sati razgovora, sa više od 40 sagovornika, prijatelja, kolega, saradnika, ljudi koji su bili dio Gruove muzičke, sportske i životne priče.

Projekat na kom se radi godinu dana, uskoro će dobiti i finalnu verziju, a obuhvatiće ne samo biografiju, već celu jednu eru muzike, duha Beograda, rađanja rep kulture i razgranavanje scene koja je u najtežim vremenima mogla da parira mnogima na svetskom nivou, po izrazu, zvuku i porukama koje se šalju.

– Gru je bio pionir toga i premijerno za njegov rođendan, 8. marta, predstavljamo vam samo segment serijala koji će zaokružiti priču o čoveku za kog su mnogi sagovornici rekli slične ili identične reči – “tata rep scene”. Veliku zahvalnost upućujemo svima koji su bili deo serijala, njihove reči i anegdote o druženju, muzici, rep kulturi, snimanju, koncertima, ekstremnim sportovima, Partizanu, košarci i antologijskim spotovima – navode autori Bojan Vinulović i Renne Miskolci.

Gru je poginuo 9. septembra 2019. godine u 47. godini u nesreći tokom kajtinga u Zemunu.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Youtube

Continue Reading
Advertisement