Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 449. epizoda: ŠOK! Ada KREĆE U RAT! Moraće da ga PREVARI Ivana sa Nikšom?

U ponedeljak, 14. marta, od 20.05 na TV Prva

Published

on

Igra-sudbine-449-epizoda-Ada-Ivan-Niksa

Igra sudbine 449. epizoda: Ada je konačno isterala neprijatelja na čistinu. Shvatila je ko joj radi o glavi i da ima posla sa opasnijim zlikovcem nego što je to bio Bruner.

Reč je, naravno, o Nikši za koga se sumnja da je ubio njenog brata Dalibora. Da bi se obračunao sa Adom, neprijatelj je spreman da uništi sve ljude u njenom okruženju.

– Spremam se za jednu bitku. I potrebno mi je u tome da mi bezgranično veruješ – saopštila je Ada Ivanu, kom nije bilo svejedno kada je čuo o čemu se radi. Da li je Ada time nagovestila da će morati njih dvoje da se razdvoje kako bi bila sa Nikšom i saznala šta smera?

Ni druga strana ne miruje. Nikša je shvatio da je Ada nešto nanjušila, ali je spreman da tu borbu istera do kraja i to svojim trijumfom!

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement