Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE 452. epizoda: Gala je TRUDNA! A evo i KO je OTAC DETETA! Šokiraćete SE!

Brzutka, međutim, ima drugu teoriju!

Published

on

Igra sudbine Gala Oleg

Igra sudbine 452. epizoda koja se emituje na TV Prva od 20.00 donosi nam niz novih šokova od kojih će uzavreti strasti, a mnogima će i vilice otpasti. Šalu na stranu, slede dva ozbiljna iznenađenja, a ne zna se koje je veće od kog. Pa, da krenemo.

Dugo se u firmi nagađalo ko je u drugom stanju i izgleda da je Gala trudna i to sa Maksimom. Međutim, Brzutka je ubeđena da je Aleksa pravi otac Galinog deteta i da ga Maksim štiti, time što priznaje to dete.

Ada moli Aleksu za pomoć, jer želi da se zbliži sa vaspitačicom Zorkom.

Policija traga za Zavišom i tim povodom se Nada pojavljuje u policijskoj stanici, optužujući Strahinju da je umešan u Zavišin nestanak.

Vid moli Debeljka da pripazi na magacin i na Kan holding, i ako primeti nešto sumnjivo, da mu odmah prijavi.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine452. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ Prva

Izvor Film i TV

 

Advertisement