Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Otkrivamo: Evo KO je Galina NAJVEĆA LJUBAV! Aleksu NIKAD neće voleti KAO NJEGA!

A evo KO je KRIV što je GALA postala CRNOGORKA!

Published

on

Igra sudbine Staša

Igra sudbine ima novu omiljenu junakinju koju obožavaoci vole da ne vole. Reč je o Gali Ždral, za koju verujemo, da uprkos njenom stavu i strogom držanju, iza fasade arogancije krije mnoštvo zanimljivih zapleta koji će nam naredne epizode učiniti još zanimljivijim.

Lepa glumica Staša Radulović pobrala je simpatije ljubitelja telenovele „Igra sudbine“ (Prva, 20.00), kao Gala, atraktivna devojka britkog uma, koja je došla na Unino mesto u „Kan holdingu„.

Ovu rođenu Podgoričanku, pamtimo i kao zavodljivu Ruskinju Natašu u seriji „Budva, na pjenu od mora„, Sofiju u sitkomu „Prvi servis„, Julkicu u „Državnom poslu„… Trenutno nastupa u Nušićevoj komediji „Kirija“ u njenom matičnom pozorištu „Slavija“. Mada živi na relaciji Beograd – Podgorica, trenutno joj je baza ovde, zbog snimanja. Pošto je Aleksa (Luka Raco) u „Igri sudbine“, oduševljen Galinom pronicljivošću i praktičnošću u poslu, gledaoci se pitaju hoće li uspeti da odoli njenom šarmu.

– Ne znam još šta će scenarista Žarko Jokanović da izmašta i kako će da razvija moj lik. Gala je prilično „navalentna“, ne samo prema Aleksi, već i prema Olegu i drugim muškarcima, sa svima flertuje. Oni koji me poznaju, kažu da je uloga super, jer sam ja potpuno drugačija, pa u šali kažem da bih volela da više ličim na Galu, da nisam toliko emotivna. Ona je fokusirana na svoje ciljeve i ne bira sredstva do cilja, ali mi je zabavnije da igram takav lik – priča, za „Novosti“, Staša Radulović, otkrivajući nam da je Jokanović „krivac“ što je Gala postala Crnogorka.

– Mada mi nije bilo glumački interesantno da igram na dijalektu, bila je to njegova sugestija, a vidim i da je svima na setu to duhovito.

Staša je objasnila i zašto se nije češće pojavljivala na malom ekranu.

– Uvek sam bila zainteresovana da radim, ali problem je što na ovim našim prostorima nema mnogo kastinga otvorenog tipa. Prvi put mi se dogodilo da sam bila opuštena na kastingu (za lik Gale), koji je inače uvek stresan za glumce i rekla sebi: „Mislim da sam ovo dobro uradila“. Ima istine u tome da kada se opustimo i prepustimo, stvari dođu same.

Radulovićeva je otkrila i da li je nju igra sudbine ili njena želja odvela u britansku prestonicu, gde je provela četiri godine i diplomirala glumu na London Metropolitan University, a zatim i na London School of Dramatic Art.

– Moj prioritet bio je da studiram glumu, ali mi je bilo važno i da odem iz Podgorice, koja jeste moj rodni grad, ali mi je oduvek bio tesan. Balkan je po mnogo čemu problematično područje, posebno za žene, ali mi se čini da Crna Gora prednjači u tome.

Nikada se nisam uklapala u taj patrijarhat i bio mi je imperativ da malo prodišem i promenim sredinu. London je za mene bio vrlo značajno iskustvo, ne samo zbog studija, već i zato što sam se tamo profilisala kao ličnost. Ta kosmopolitska sredina po svemu mi je odgovarala i nisam morala dugo da se adaptiram. Sve mi je „leglo“, izuzev klime.

Englezi imaju temeljniji i studiozniji odnos prema poslu. Profesionalizam je na visokom nivou, dok su kod nas ljudi ležerniji. Odgovarala mi je ta spartanska disciplina, bez kašnjenja. Kod nas je gluma po Stanislavskom „alfa i omega“, a tamo su nas učili da nije važno na koji način će glumac da dođe do rezultata, važno je da dođe.

Na kraju razgovora, Staša nam je otkrila i zašto priželjkuje neku kompleksnu dramsku ulogu.

– Volela bih da tumačim lik oko koga ću se dobro pomučiti i emotivno investirati, jer mislim da sam prošla razne životne situacije, koje su oplemenile moje glumačko biće. Tu moju škrinju emocionalnih memorija mogu da otključavam po potrebi, kako bih kreirala razne likove.

Za kraj Staša je otkrila i prema kome gaji posebna osećanja.

– Moj mačak Mimi je moja najveća ljubav i često u šali kažem drugaricama da nisam imala dečka koga sam volela deseti deo od ovoga koliko volim mog Mimija. On u meni budi posebne emocije. Potpuno se raspilavim i obraćam mu se kao da je dete.

Gala mačak

„Uvod u anatomiju“ i „Vatrogasna stanica 19“ vraćaju se 3. marta na FOX LIFE

SPECIJALIZANT 5. sezona od 22. februara na kanalu FOX LIFE

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV/ Novosti

Advertisement