Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE 453. epizoda: Strahinja je osumnjičen za ZAVIŠINO UBISTVO! Da li će POBEĆI iz ZEMLJE?

Strahinja je u velikoj opasnosti

Published

on

Igra sudbine 453

Igra sudbine 453. epizoda koja se emituje na TV Prva u petak, 18. marta od 20.00 ljubavi će dati novu šansu. Iako su Una i Luka odustali od njihove veze, Ada nije. Vreme je da ona pogura stvari. A dok Ada podstiče ljubav, neki sumnjivi likovi podstiču sumnju u Strahinju. Evo i kako.

U policijsku stanicu stiže svedok koji je navodno video da je Strahinja napao Zavišu i odvukao ga nekud. Ti podaci stižu i do Coleta, koji planira da se ozbiljnije pozabavi sa ovim slučajem.

Marinko se pojavljuje u Strahinjinoj kancelariji i obaveštava ga da mu neko smešta ubistvo Zaviše Agbabe, takođe, savetuje ga da napusti zemlju, dok se situacija ne raščisti.

Vaspitačica Una je priznala drugarici da voli Luku, ali da ipak želi da kontroliše svoje emocije zbog čega nastoji da ga ignoriše u vrtiću. Međutim, Ada ima drugačiji plan. Želi da je bolje upozna, kako bi je zbližila sa sinom.

Za to vreme, Milevica opet dolazi kod Nikše, ali čeka je neprijatno iznenađenje.  Veliki šef je opominje da mora da obavlja poslove koji su joj zadati.

„Uvod u anatomiju“ i „Vatrogasna stanica 19“ vraćaju se 3. marta na FOX LIFE

SPECIJALIZANT 5. sezona od 22. februara na kanalu FOX LIFE

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto IMDb

Izvor Film i TV

Advertisement