Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 454. epizoda: Hana je napravila plan kako da SMUVA LUKU! A evo KO će joj POMOĆI!

Luka ne zna šta ga čeka!

Published

on

Igra sudbine Stevan Piale

Igra sudbine 454. epizoda koja se emituje u ponedeljak 21. marta od 20.00 na TV Prva donosi nam niz novih uzbudljivih zapleta iz kojih će se Kanački teško isplesti ovog puta. A evo o čemu je reč.

Ada zahteva od Vukašina da sazna sve o životu vaspitačice Une. S druge strane, Hana je sklopila dogovor sa Lilom, koja će joj pomoći da se približi Luki.

Pančeta je došla kod Ade u kancelariju i donela materijal za svoju modnu kolekciju, kako bi pomogla firmi posle Nadinog otkaza.

Olga je zatražila kontakt psihoterapeutkinje koju posećuje njen sin Luka, jer želi da lečenje nastavi sa njom.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” 454. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

„Uvod u anatomiju“ i „Vatrogasna stanica 19“ vraćaju se 3. marta na FOX LIFE

SPECIJALIZANT 5. sezona od 22. februara na kanalu FOX LIFE

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto IMDb

Izvor Film i TV

Advertisement