Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 456. epizoda: Sledi NAJVEĆI ŠOK! Strahinja i Zaviša su BRAĆA! A evo I KO će to PRVI OTKRITI!

Da li je Tića Zavišin otac?

Published

on

Igra sudbine 456. epizoda koja je na programu u sredu 23. marta od 20.00 na TV Prva doneće nam najviše iznenađenja, šokova i hitova kao retko koja do sada. Zato se spremite, polećemo i to žestoko!

Za početak, Cole je otkrio Vukašinu ishod DNK analize tragova Zavišinog napadača. Iako su tražili njegovog ubicu, na tragu su nečemu čemu se niko nije nadao – Strahinja i Zaviša su braća?

Una i Ines razgovaraju o Luki Kanačkom, i obe priznaju da su zaljubljene u njega. Njihov razgovor prisluškuje upravo Luka. Nakon što je svojim ušima čuo da je Una zaljubljena u njega, to mu još više daje snagu da od nje ne odustaje!

Aleksa ima nezvanog gosta. Iz Londona se vratila Aleksina velika studentska ljubav i posetila ga u Kan holdingu. Čvrsto je rešila da ponovo bude sa njim i jasno je stavila do znanja da je ozbiljna pretnja njegovom braku sa Milom.

Ada i Časlav su se dogovorili da o Uninom mejlu ne govore nikome, a Ada mu je obećala da će mu pomoći, pa čak i da otputuje u Ameriku.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” 456. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

„Uvod u anatomiju“ i „Vatrogasna stanica 19“ vraćaju se 3. marta na FOX LIFE

SPECIJALIZANT 5. sezona od 22. februara na kanalu FOX LIFE

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto IMDb

Izvor Film i TV

 

Advertisement