Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 458. epizoda: Sledi NAJVEĆI ŠOK! Tića je ZNAO za Zavišu! A evo i KAKO!

Strahinju čekaju loše vesti

Published

on

Igra sudbine 458

Igra sudbine dodala je gas kakav dugo nismo videli u ovoj seriji. Nova 458. epizoda doneće niz novih šokova i iznenađenja koja će priču zakotrljati još brže. I to već sutra u petak, 25. marta od 20.00.

Tića priznaje Strahinji da mu je Zaviša brat, i sumnja da ga je Dragica rodila pre nego što se venčala sa Tićom i da je to dugo krila od svih.

Nakon što je Tića sve saznao, moli Strahinju da mu prizna da li je zaista ubio Zavišu. Isto pitanje muči i Nadu koja preti Mili da će ih sve prijaviti policiji ne bude li joj rekla bilo šta što zna o Strahinjinom pokušaju da ubije Zavišu.

Otkako se Barabara pojavila u Aleksinom životu, svi se pitaju ko je ona. „Bahata bogatašica koja gazi sve pred sobom“, Ada ju je tako opisala, kao i da je sigurna da njena porodica, koja živi u Švajcarskoj, pažljivo krije tajnu već godinama.

Hana je ugledala Unu i Aleksu kako se ljube u vrtiću i šokirala se.

Ada se konačno nalazi sa Barbarom i preti da će razotkriti njenu porodičnu tajnu, ako ne ostavi Aleksu na miru…​

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” 458. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Izvor Film i TV

Advertisement