Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 460. epizoda: Ada kreće u potragu za Aleksinom ćerkom! Sledi VELIKI ŠOK! Evo i KOJI!

Ko je Adina unuka?

Published

on

Igra sudbine 460

Igra sudbine 460. epizoda koja je na programu u utorak, 29. marta od 20.00 na TV Prva donosi nam niz novih iznenađenja koja će još više zakomplikovati inače turbulentne živote Kanačkih. Barbara je unela pometnju, ali ako su Ada i kompanija na nešto navikli, onda je to haos. Pa, da vidimo šta ih očekuje u novoj epizodi.

Nakon što je Barbara priznala Adi da je ipak rodila Aleksino dete, i da ga je odmah dala na usvajanje, Ada ne odustaje da pronađe svog unuka, kao i da ispita da li je istina sve što je rekla Barbara.

Tića je postao najveći Nadin neprijatelj, zbog čega ona odlučuje da i njega prijavi policiji.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” 460. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/IMDb

Izvor Film i TV

 

Advertisement