Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 461. epizoda: ŠOK! Da li je MOGUĆE? Una hoće da OTME Luki SINA? Evo i KAKO!

Sledi potpuni HAOS! Luka će poludeti!

Published

on

Igra sudbine 461

Igra sudbine 461. epizoda, koja je na programu u sredu 30. marta od 20.00 na TV Prva doneće nekoliko krupnih iznenađenja koja će fanovima serije zastati poput knedle u grlu. Ali ono najveće ostavljamo za kraj. Krećemo sa lakšom dozom.

Časlav je došao kod Luke u sobu kako bi mu saopštio vesti o Uni. Luka burno reaguje i ne želi više nikada da čuje to ime. Spreman je na raznorazne gluposti, zbog čega Aleksa zove Adu u pomoć. O čemu li je reč? Da li to Una želi da mu uzme dete?

U međuvremenu Tića priznaje Pančeti da je, na početku zabavljanja sa Dragicom, čuo od njene porodice da je ona nekoliko godina ranije rodila dete.

Da li je to bio baš Zaviša?

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” 461. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/IMDb

Izvor Film i TV

 

Advertisement