Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE 462. epizoda: Hana hoće da posvađa Luku i ZVRKA! Evo i KAKO!

Hoće li Una ostaviti Luku?

Published

on

Igra sudbine 462

Igra sudbine 462. epizoda koja je na programu TV Prva u četvrtak, 31. marta od 20.00 donosi nam napokon odgovor na pitanje koja je Barbarina sudbina u novim epizodama. Na koji način će ona zagorčati život Aleksi?

Hana se sastaje u kafiću sa Unom i saopštava joj da Luku zna sa fakulteta i da zna da je pravi ženskaroš. S druge strane, Luka ne odustaje od Une i ne prihvata njeno ne.

Zaviša je živ i Riter ga trenutno krije od svih. Pored Zaviše, Nikša ima još planova kojima će da zagorčati život Kanačkih. Novo lice njegove televizije je Barbara, bivša Aleksina devojka.

Čim je Milevica Tankosić došla u firmu, Olegovi sestrići su se predomislili i rekli da je Oleg ipak zaljubljen u nju.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” 462. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/IMDb

Izvor Film i TV

 

Advertisement