Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 463. epizoda: Hana tera Lukinog sina da je zove MAMA! Ali to nije SVE! Sledi HAOS!

Evo ŠTA je Luka uradio!

Published

on

Igra sudbine 463
Promo Prva

Igra sudbine 463. epizoda koja na TV Prva stiže u petak 1. aprila od 20.00 doneće nam punu torbu izenađenja za koja bismo većinom mogli pomisliti da su prvoparilske šale. Međutim, najgore od svega je što – nisu! Sve je istina, i to prilično RUŽNA! Pa, da krenemo. Da vidimo čime će sudbina da se igra u nastavku sage o Kanačkima.

I dok Luka unajmljuje privatnog detektiva, Hana nastavlja da krči put ka njemu, pa tako tera malog Aleksu da je oslovljava sa „mama“.

Konačno se otkriva Donkina veza sa policijom. Nakon što je Vukašin posumnjao da se Strahinji smešta, direktor policije je odlučio da se konsultuje sa svojim čovekom, a to je ni manje ni više nego Donka!

Najveća grešnica novog ciklusa, Nada je raskrinkana! Ada i Vukašin su uvideli da je spremna na sve, ali su isto tako svesni da ne može sama i da iza nje stoji Nikša Korlat.

Za to vreme Luka i Aleksa, smrknuti, pojavljuju se na Tićinim vratima i svi odmah misle da se Strahinji nešto desilo. Šta se krije iza njihovog dolaska? Kakve to vesti imaju Luka i Aleksa?

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” 462. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/IMDb

Izvor Film i TV

Advertisement