Connect with us

Sadržaj epizoda

Tajne vinove loze 2. sezona 4. epizoda: Čija je KRV na rukama uplakane VERINE MAJKE?

U četvrtak, 7. aprila, od 20.00 na kanalu RTS 1

Published

on

Tajne-vinove-loze-2-sezona-4-epizoda-online

Tajne vinove loze 2. sezona 4. epizoda: Jelena zove Danicu i kaže da želi da proda vinariju, ali da mora prvo da porazgovara sa Anjom o tome. Danica joj kaže da će je Dragić sačekati, ali da bi bilo bolje da što pre proda vinariju kako bi on nastavio da posluje sa Francuzima i da skine to breme sa vrata.

Ruža obaveštava Vuka da Jelena želi da proda vinariju. On joj kaže da to više nema veze sa njim i da nema mesta panici, jer su ona, Zoran i Anja osigurani i da neće ostati bez posla. Vera takođe ne razume Vukovu ravnodušnost. On joj kaže da im ništa dobro u životu nije donela vinarija.

Zoran kaže Lini da Jelena sprema večeru. Ima specijalnog gosta, Radulovog prijatelja iz Nemačke, sa kojim želi da ih upozna. Zoranu smeta što ga Lina izbegava, ali ona se pravda da je samo umorna.

Vera i dalje nastoji da sazna šta se dogodilo njenim roditeljima. Sanja uplakanu majku sa krvavim rukama. Pita je zašto plače, a zatim se budi iz košmara.

Jelena poziva Vuka, ali joj se on ne javlja na telefon. Besna, ona zove Marka i pita ga da li vinarija Smiljenić može da isporuči dogovorene količine vina ili ne može. On je moli da sačeka i da će joj uskoro biti javljeno.

Ruža prima pošiljku namenjenu Jeleni. Sutradan, nakon što je Zoran uhvati u vinogradu kako špijunira Jelenu, Ruža mu priznaje da je uništila papire za razvod. Zoran je grdi, ali ona mu kaže da neće dozvoliti da Vuk preda Jeleni dedine patente, kuću i sve nepokretnosti. Pogotovo ne sada kada Danica nagovara Jelenu da proda vinariju.

Danica uspeva u onome što je naumila. Jelena pristaje da proda svoj deo vinarije. Nakon što Jelena napusti restoran, Ruža dolazi da se obračuna sa Danicom. Želi da sazna zašto joj je stalo da joj Jelena proda svoj šer, a u tom trenutku stiže Dragić. Danica ih upoznaje, ali Ruža govori kako ona odlično zna ko je on. Zatim šalje poruku Vuku da Dragić planira da kupi Jelenin deo vinarije.

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement