Connect with us

STARS

ZGODNIJA I LEPŠA OD SOFIJE ŠUBAREVIĆ: Upoznajte Božidarkinu PRAVU ĆERKU!

Ime joj je Maša i zajedno sa majkom radi u privatnoj firmi

Published

on

Jugoslava-Draskovic-Igra-sudbine

Glumica Jugoslava Drašković osvojila je srca publike ulogom Đine u čuvenoj seriji “Srećni ljudi”, posle koje je napustila javnu scenu, ali se posle izvesnog vremena vratila, pa je trenutno gledamo u seriji “Igra sudbine”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Draskovic Jugoslava (@dzupica)

Njenu lepotu nasledila je njena ćerka Maša koja joj je sve u životu. Ćerku je dobila sa suprugom Zoranom Cvetanovićem, sa kojim je bila u braku 25 godina. Nažalost, preminuo je u julu 2019. u 61. godini života, a majka i ćerka su od tada jedna drugoj najveća podrška, čak i u poslu.

– Ostavio je stabilnu firmu u kojoj smo Maša, ja i vojska od stotinu ljudi sa Zoranovim dugogodišnjim saradnikom Nebojšom Ćetkovićem na čelu – ispričala je Jugoslava jednom prilikom.
Glumici je ovo jedino dete i veoma je ponosna na naslednicu Mašu, za koju često ističe da je kopija svog oca, u šta se Jugoslava nekoliko puta uverila.

Jugoslava-Draskovic-cerka-Masa

Jugoslava Drašković sa ćerkom Mašom

– Ostvario je veći deo svojih želja, jedino mu je bilo žao što neće dočekati unuče. Maša je ista kao on, najviše može kada je najteže. Diplomirala je tri dana posle očeve sahrane. Trebalo je u utorak da brani diplomski, a u ponedeljak mi se poverila da ne može. Tešila sam je, podržavala u nameri da traži da joj odlože ispit. Ali, kako sam rekla da je u redu što nešto ne može, tako sam kod nje probudila inat i još jednom shvatila da je isti Zoran – ispričala je glumica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Draskovic Jugoslava (@dzupica)

Budući da je rasla uz roditelje koji su se bavili filmskom distribucijom i prikazivanjem, ćerka Maša je u predroku upisala Akademiju umetnosti, smer “produkcija u umetnosti i medijima”. Jugoslava je jednom prilikom rekla da smatra da je to logičan sled i izbor profesije.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva / Printscreen Instagram

Izvor Mondo

Advertisement