Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 469. epizoda: Matija odlazi na operaciju! A sa njim odlazi i ON! Otkrijte KO!

Hoće li Matija preživeti?

Published

on

Igra sudbine 469

Igra sudbine 469. epizoda koja je na programu u ponedeljak 11. aprila od 20.00 na TV Prva konačno će nam doneti razrešenje najveće misterije treće sezone – ko je ubio Višnju? Ali to neće biti sve!

Matija odlazi u London na operaciju, a sa njim odlazi i Maksim. Strahinja opet poziva Lenku na sastanak. Časlav napušta dom Kanačkih i odlazi na selo, ali Lila ne želi da poveruje u to.

Marinko je pozvao Ritera, jer je želeo da ga unajmi za ubistvo svog oca, ali policija ga je preduhitrila. Privela je Marinkovog oca, jer imaju dokaze da je on ubio Višnju.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” 469. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/IMDb

Izvor Film i TV

Advertisement