Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE dobija ČETVRTU SEZONU! Evo koliko EPIZODA će imati NASTAVAK!

Ada Kanački se vraća na VELIKA VRATA!

Published

on

Igra sudbine 4

Igra sudbine apsolutni je fenomen i ne prestaje da nas iznenađuje. Gledanost je i dalje sjajna uprkos tome što je prikazano blizu 470 nastavaka.

Treća sezona je trenutno u toku i trebalo bi da ima ukupno 165 epizoda, a ako tome pridodamo i prve dve sezone, dolazimo do fascinantne brojke od 586 epizoda. Neko bi pomislio da će tada zaista biti stavljena tačka na ovu priču.

Ali, svako ko pomisli tako nešto… Pa, vara se! Naime, magazin TV Novele saznaju da je TV Prva već dala zeleno svetlo za snimanje četvrte sezone i NOVIH 120 EPIZODA! Dakle, porodična saga o dinastiji Kanački imaće, kad se sve sabere, više od 700 nastavaka!

Hoće li snimanje novih epizoda početi već na jesen po završetku aktuelnog trećeg ciklusa?

Da li vas ova vest raduje? Da li i dalje pratite „Igru sudbine”, kako vam se dopadaju trenutne epizode i da li planirate da nastavite da je gledate i u četvrtoj sezoni?

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/IMDb

Izvor Film i TV

Advertisement