Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE ŠOK! Marinko Adi iza leđa postao MILIONER! Gradi ZAMAK, a u podrumu krije TAJNU! Evo i KOJU!

Zamak ima bazen, a Marinko nadgleda sve sa VRHA KULE!

Published

on

Igra sudbine Marinko

Igra sudbine poslednjih meseci beleži rekordnu gledanost na malim ekranima, a jedan od glumaca, Milan Bosiljčić, pohvalio se kako gradi kuću u jednom malom mestu u Srbiji.

On je u seriji zapažen po ulozi Marinka, a pored glume bavi i profesionalnom proizvodnjom rakije u sopstvenoj destileriji zajedno sa članovima familije, koja dugi niz godina proizvodi rakiju, a imanje koje se nalazi u selu Gorjane nadomak Užica je mesto odakle potiče familija Bosiljčić.

Ekipi „Exkluziva“ glumac pokazao svoje porodično imanje.

– Jeste da deluje da je krater, ovde ćemo se kupati uskoro. Ovo je rupa koja je iskopana za bazen. To će biti jedno velelepno zdanje, imamo zamak i imaćemo bazen – ispričao je Milan koji se objasnio da će bazen biti dugačak nekoliko metara, a potom dodao:

– Mi uz pomoć energije koju koristimo za destilaciju povezujemo grejanje u zamku koji se zimi greje, a sada ćemo koristi tu energiju i za bazen. Odatle dolazi u bazen i zimi ćemo se kupati u bazenu, jer ćemo imati toplu vodu – izjavio je glumac iz popularne serije.

U želji da objasni kako su za izgradnju zamka koristili energiju dobijenu iz prirode stoga su u zdanju koje se prostire na nekoliko stotina kvadratnih metara sproveli podno grejanje:

– Dole je sve podno grejanje. Zidovi su urađeni, nemamo još gotovih soba. Imaćemo pet soba što se tiče zamka, svaka soba će imati svoje kupatilo. Na vrhu zamka će se nalaziti moja soba, jer sam zadužen za odbranu zamka od raznih uskoka.

Pored svega, u zamku će se nalaziti tajni vinsku podrum, a vrata od ulaza biće sačinjena od police sa knjigama.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskin Promo Prva Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV/Kurir/ Prva

 

Advertisement