Connect with us

Domaće serije

TAJNE VINOVE LOZE 2 Nebojša Milovanović OTKRIVA hoće li se Zoran VRATITI ALKOHOLU!

Može li Zoran pobediti svoj porok?

Published

on

Tajne vinove loze 2 od 4. aprila se emituju svakog radnog dana na Prvom programu RTS-a od 20 časova. Glumac Nebojša Milovanović tumači ulogu Zorana Tomovića, brata Vuka Tomovića, nad kojim se i dalje nadvijaju aveti prošlosti.

Milovanović je rekao da gleda svaku novu epizodu i da im se raduje, jer su „sve uzbudljivije i bolje“, istakavši da je serija Tajne vinove loze – prošle godine bila najgledanija u moru drugih, zbog čega je i nagrađena.

U fokusu novih epizoda su i dalje vino, imperija porodice Tomović, odnos između Vuka, Vere, Jelene… ali i mnogo toga novog.

– Prvi deo je govorio najviše o tome – ko je ubio Teodoru. To je bilo čuveno pitanje, u jednom momentu se cela Srbija pitala ko ju je ubio… Ja to nisam smeo da kažem nikome, ni na televiziji, nisam smeo ni svojoj deci da kažem – rekao je glumac, i naglasio da nova sezona nosi mnogo više pitanja i tajni od prethodne.

Kaže da je lik u čijoj se koži našao – Zoran Tomović, krenuo da se reintegriše i da sezonu počinje sa usponom.

– Scenaristi i pisci su osetili da Zoran ima potencijala da se razvija u drugom smeru. Bilo je mnogo loše, ali dali su mu novu šansu i rekli – hajde da krenemo u drugom pravcu.  Ipak, za njega se i dalje lepe problemi na sve strane… Da li će uspeti, videćemo – ostao je misteriozan Milovanović.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Izvor Film i TV

 

Advertisement