Connect with us

Sadržaj epizoda

TAJNE VINOVE LOZE 2. sezona 11. epizoda: Konačno OTKRIVENO KO JE ŠANDOR! Nećete verovati šta krije!

U ponedeljak, 18. aprila, od 20.00 na RTS 1

Published

on

Tajne-vinove-loze-2-sezona-11-epizoda

Tajne vinove loze 2. sezona 11. epizoda:  Ruža kaže Zoranu kako želi da na otvaranju Radulovog hotela on predstavi svoje novo vino, ali on joj kaže kako želi da odustane. Govori joj kako mu mesecima nije dobro. Tresu mu se ruke, čula ga izdaju. Ona ga ohrabruje da nastavi, ali sumnja kako njega nešto drugo muči. Zoran kaže da je Kosta lečeni alkoholičar i da ako neko može da ga razume to je on.

Kosta sa svojim ljudima presreće Božidara Dragića. Preti ga da će ga povrediti ukoliko mu ne proda vinograd Baćevića, na šta on na kraju pristaje.

Zoran donosi doručak Lini u krevet, ali ona mu govori da izađe. I dalje joj nije ni do čega. Zatim joj stiže poruka od Šandora sa njihovim eksplicitnim snimkom, i preti joj da će ga poslati njenom mužu i sinu ukoliko progovori.

Lina odlazi kod Ruže da se raspita o Šandoru. Želi da sazna nešto više o njemu, ali Ruža joj kaže kako ne zna ništa osim da je Radulov čovek. Sumnjiva joj je snaja, pa odlučuje da se raspita preko advokata Branka. On ubrzo dolazi kod nje sa informacijama. Saznao je kako je Šandor radio za Radula prljave stvari. Šanrod je osuđen na sedam godina zbog dilovanja. Ima i dve optužbe za silovanje. Obe su povučene, ali govori joj da to moraju da uzmu sa rezervom, jer je sve prilično čudno.

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement