Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 472. epizoda: Vukašin otkriva Adi KO je MILKA! I ŠTA ju je Nikša SLAGAO! Sledi HAOS!

Ovome se NIKO nije nadao!

Published

on

Igra-sudbine Vukašin

Igra sudbine 472. epizoda koja je na programu TV Prva od 20.00 u četvrtak 14. aprila sprema nam toliko iznenađenja da će nam trebati godišnji odmor da odmorimo živce i umirimo srce. Pa, da vidimo – o čemu je reč!

Vukašin saopštava Adi da ju je Nikša slagao. Pronađena je zajednička fotografija Nikše i Adinog brata Dalibora, a na istoj se nalazi i Milka. Milka je inače Olegova majka, koja ima istoriju u Nikšinoj kompaniji.

Luka nastavlja saradnju sa privatnim detektivom, pa mu donosi još detalja iz Uninog života. Čini mu se da je sve bliži njenoj tajni.

Strahinja traga za Zavišom, jer želi da ga zamoli da svedoči na sudu protiv Nade, opisujući je kao nepodobnu majku. Njegov cilj je da dobije potpuno starateljstvo nad Ružom.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement