Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 474. epizoda: ŠOK! Nada udara ŠAMAR Barbari Buhi! Evo i ZAŠTO!

Čime je Barbara iznervirala Nadu?

Published

on

Igra sudbine Nada (1)

Igra sudbine 474. epizoda koja se na kanalu TV Prva emituje u ponedeljak 18. aprila od 20.00 doneće nam pun sto šokova! Pa, da krenemo od predjela!

Ni Nadi se Barbara ne dopada, iako su trenutno na istoj strani. Nada ulazi u Barbarinu kancelariju i udara joj šamar.

Olga upada kod Alekse u kancelariju i napada ga zbog nepoznate žene koja ga je ljubila u biznis klubu. Ni ona ni Mila, koja sve to sluša, ne znaju ko je čuvena Barbara Buha. Aleksa je pokušao da se opravda Mili i sve joj objasni, ali ona nije htela da sluša.

Časlav je odlazi u Ameriku kod ćerke Une. Ivan sumnja da Časlav i Una od samog početka imaju tajni dogovor kako bi napakostili Luki.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/IMDb/Prva/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

 

Advertisement