Connect with us

TV

MATIJA SE NEĆE VRATITI SOFIJI? Pavle Jerinić otkriva zašto mu je teško pao rastanak! Odlazi…

Evo zašto su on i Matea Milosavljević teško podneli scenu opraštanja

Published

on

Pavle-Jerinic-Matija-i-Sofija-Igra-sudbine

Publika je ove nedelje plakala kraj ekrana dok je gledala epizode serije “Igra sudbine”. Kao jedna od najemotivnijih scena nove sezone serije, prema mišljenju publike, definitivno je rastanak Matije i Sofije i njegovo opraštanje pred polazak na operaciju mozga u London.

Sudeći po reakcijama obožavalaca, Matija i Sofija su odjednom postali protagonisti serije, veliki pozitivci i ljubavni par za koji milioni gledalaca navijaju. Ta činjenica je iznenadila glumca Pavla Jerinića, koji u seriji tumači lik Matije. Kako i sam ističe, njegov lik je doživeo preobražaj i iz antagoniste je postao protagonista. I to je publika prepoznala.

– Niko nije očekivao ovakvu scenu, tako da je nezahvalno da vam pričam o tome šta će se dalje dešavati – rekao je Pavle Jerinić. – Bilo je prilično emotivno snimati scenu opraštanja. Na stranu to što smo je snimali nasred ulice, ta scena je simbolički za mene i Mateu Milosavljević značila mnogo. Naročito posle toliko godina zajedničkog rada, mi smo postali ozbiljni i dragi prijatelji. Taj rastanak je i za nas teško pao, kao i za publiku.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto  Printscreen

Advertisement