Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 475. epizoda: ŠOK! Vasilisa planira da se REŠI Nade! Hoće li je UBITI?

A evo i ko će joj pomoći u tome

Published

on

Igra sudbine 475

Igra sudbine 475. epizoda koja se na TV Prva emituje od 20.00 u utorak 19. aprila, donosi nove brige za Adu kanački. Kao i obično, razlog tome su njeni neprijatelji, a sada na scenu još jednom stupa onaj najgori.

Vasilila ima ozbiljan plan da ukloni Nadu iz Nikšinog života, a to će učiniti uz pomoć Ljušturice, Nikšine desne ruke. Za početak, žele da joj smeste.

Nikša dolazi u Kan Holding u posetu Adi Kanački, ali je usput podelio svoju vizit kartu Dobrici i napomenuo mu da mu se javi, ako je raspoložen za nove poslovne izazove. Sve to je videla Milevica Tankosić, koja planira da pobegne iz zemlje, jer joj preti upravo Nikša.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

 

Advertisement