Connect with us

Domaće serije

TAJNE VINOVE LOZE 2 Evo KO je stvarno TEA i šta želi od IVANA! Spremite se za VELIKO iznenađenje!

Da li je ona stvarno Kostina žena?

Published

on

Tajne vinove loze 2

Tajne vinove loze 2 u nastavku su nam donele nove peripetije u životima glavnih junaka. Kao što smo videli radnja se odvija na dve trase. Jedna je standardna vinogradarska priča koja prati napore Smiljanića da naprave pravu bagrinu u uslovima kada je originalan recept izgubljen, dok se na drugom koloseku odvija prava bura u odnosima među glavnim junacima. Taman kada su pomislili da je kucnuo čas za njihovu sreću, Vera i Vuk našli su se pred novim problemom.

Jelena je rešila da u brakorazvodnoj parnici u pomoć pozove advokaticu specijalizovanu za razvode iz kojih uglavnom žene izlaze srećne. Međutim, to nije jedina i najveća muka. U novoj sezoni postavlja se pitanje ko su Kosta i njegova supruga Tea, i koja je njihova namera u pogledu porodice Tomović.

Iz epizode u epizodu postaje jasno da je Kosta najverovatnije polubrat Vuka, Zorana i Ruže, i da je došao po svoj deo kolača. U tome ima svesrdnu pomoć njegove supruge Tee koja se Tomovićima u roli muzičkog producenta približila preko mladog Ivana kome se smeši uspešna muzička karijera.

Teu je u seriji dočarala hrvatska glumica Nataša Janjić, koja priznaje da u Hrvatskoj publika nije imala priliku da gleda seriju „Tajne vinove loze“, ali da joj je poznato da je to veliki hit koji u Srbiji ima veliku gledanost. Baš zbog toga je i pre nego što je počela sa snimanjem pogledala celu seriju i upoznala se sa likovima i radnjom. A šta nas očekuje u nastavku.

– Tea je tu sa istim ciljem kao i Kosta. Da uzme ono što joj pripada. Ne mogu mnogo otkrivati o tome šta nas čeka, ali recimo da će Tea dodatno zamrsiti konce glavnim junacima, i dati seriji neki neočekivan pravac – priznaje glumica, dodajući da je tempo snimanja zaista bio dinamičan, ali da je sve proteklo u najboljem redu zahvaljujući sjajnim kolegama na setu koje veoma ceni.

Inače, zanimljivo je i to da je Nataša umalo odustala od rada na seriji „Tajne vinove loze“. Kako je to glumica objasnila u intervjuima za hrvatske medije, odvajanje od dece i porodice palo joj je veoma teško, tako da je veče pre nego što će poleteti za Beograd bila na korak od toga da odustane od svega. Ipak, do toga nije došlo, a kako otkriva, sada se nimalo ne kaje zbog ove promene u životu.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

 

Advertisement