Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE 477. epizoda: Nikša počinje da ZLOSTAVLJA NADU! Evo i KAKO!

Vreme je da Nada upozna Nikšino pravo lice

Published

on

Igra sudbine Nada

Igra sudbine 477. epizoda koja se na TV Prva emituje u četvrtak 21. aprila od 20.00 donosi nam toliko šokova i iznenađenja da će retko ko posle ovoga što će pročitati ostati ravnodušan.

Nada vrlo brzo upoznaje Nikšinu agresivnu stranu. On počinje da joj naređuje i iskorišćava, uprkos njenom suprotstavljanju.

Aleksa preti Barbari da nestane iz zemlje i da se vrati u London. Međutim ona mu saopštava nešto što će ga zaintrigirati. Da li se to što će mu saopštiti odnosi na njihovu ćereku koju je Barbara dala na usvajanje odmah po rođenju? Znači li to da ona možda ipak zna gde je njihova ćerka? I ko je?

Lenka i Strahinja produbljuju odnos, pa mu ona priznaje da je imala traumatično detinjstvo, jer je dete razvedenih roditelja.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement