Connect with us

Film

POTPALJIVAČICA: Novi HIT FILM po romanu STIVENA KINGA stiže u bioskope! Evo i kada (TREJLER)

Published

on

Potpaljivacica

U novoj adaptaciji klasika trilera Stivena Kinga i od producenata filma “Nevidljivi čovek”, u novom horor ostvarenju “Potpaljivačica”, devojčica sa izuzetnim pirokinetičkim moćima bori se da zaštiti svoju porodicu i sebe od zlokobnih sila koje žele da je uhvate i kontrolišu.

Više od 10 godina, roditelji Endi (Zak Efron, “Krajnje poremećen”, “Šokantno okrutan i zao”, “Veličanstveni šoumen”) i Viki (Sidni Lemon, “Strah okruženog mrtvima”, “Naslednici”) su u bekstvu, očajnički želeći da sakriju svoju ćerku Čarli (Rajan Kira Armstrong, “Američka horor priča”, “The Tomorrow War”) iz sumnjive savezne agencije koja želi da iskoristi njen neverovatni dar da stvori vatru, kako bi napravili oružje za masovno uništenje.

Endi je naučio Čarli kako da ublaži svoju moć, koju pokreće bes ili bol. Ali pošto Čarli puni 11 godina, vatru postaje sve teže kontrolisati. Nakon što jedan incident otkrije lokaciju porodice, misteriozni operativac (Majkl Grejejes) raspoređen je da zarobi porodicu i uhvati Čarli jednom zauvek. Čarli ima drugačije planove.

“Potpaljivačica” stiže 12. maja u domaće bioskope.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement