Connect with us

Sadržaj epizoda

TAJNE VINOVE LOZE 2. sezona 22. epizoda: MIRTEA konačno OTRKIVA Veri ISTINU o njenoj MAJCI! Ovo ju je DODUKLO!

U utorak, 3. maja, od 20.00 na RTS 1

Published

on

Tajne-vinove-loze-3-sezona-24-epizoda

Tajne vinove loze 2. sezona 22. epizoda: Lina se taman spremila da otkrije Ruži istinu, kada je u kuću ušao Zoran. On govori sestri da se ništa nije dogodilo, te da je oterao Šandora. Ruža mu ne veruje i pripreti mu da će nastaviti da kopa. Ipak, Lina smatra da je bilo bolje da su Ruži priznali sve, ali Zoran se ne slaže. Misli da ne bi trebalo da se odaju sada kada je taman prašina počela da se sleže.

Nakon što je odbijala da joj se javi na telefon, Mirtea stiže kod Vere. Izvinjava joj se što ju je lagala i priznaje da je poznavala njenu majku. Nekoliko puta je popila kafu sa njenom majkom. Vera insistira da joj ispriča sve, ali ova je uvereva da nema ništa dobro da joj kaže. Kada god bi pokušala da joj se približi, Milica se povlačila u sebe. Delovalo joj je da je stidljiva ili vaspitana, ali je onda zaključila da duboko u sebi nosi nesreću.

Za njenog oca, Mirtea kaže da je njen otac bio još povučeniji, da se ni sa kim nije družio. Samo je jednom svratio kod Mihajla da popije kafu. Bili su joj čudni i delovalo je kao da nešto kriju, da beže od nečega. Međutim, govori joj kako su bili srećni kada su sa njom i da u to nikada ne sumnja. Na kraju govori Veri da je odlučila da njoj pomogne, kada već nije mogla njenoj majci. Veri su od Mirteine priče krenule suze, pa ju je na kraju čvrsto zagrlila.

Vuk priča sa Anjom i kaže joj da bi bilo dobro da napravi još jedno belo vino. Ona mu kaže kako želi da pravi vino, ali ne želi da radi u porodičnoj firmi. Otac joj govori da uzme koliko god želi vremena i posveti se sebi, a da se onda vrati i prihvati odgovornosti. Ali, Anja mu govori da je on u problemu i da bi trebalo da se prihvati odgovornosti, jer ne zna šta želi.

Policija stiže kod Line. Inspektor Molnar joj kaže da sedne, jer ono što ima da joj kaže ima da potraje…

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Continue Reading
Advertisement