Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 483. epizoda: Vukašin kreće u AKCIJU protiv BARBARE! Evo i KAKO!

Hoće li Barbara prevariti Adinog najvećeg saveznika?

Published

on

Igra sudbine 483

Igra sudbine 483. epizoda koja se emituje u petak 29. aprila od 20.00 na TV Prva biće podjednako iznenađenje i za gledaoce i za junake popularne serije. Adu će iznenaditi Vukašin, Milu Lila, A Vukašina… Pa, ok, bilo bi nelogično da bilo ko iznenadi Vukašina. A evo i zašto…

Dobrica priznaje Vukašinu da se video sa Barbarom koja je od njega zahtevala da postane njena krtica u Kan holdingu. Za Vukašina je to CRVENI ALARM. Moraće da preduzme nešto pod HITNO!

Barbarin otac ima istoriju sa Donkom, koja mu je i dan-danas vrlo važna osoba u životu. Barbara za to neće ni da čuje, iako je možda svesna da tako može nauditi ocu.

Za Milu je razgovor sa Lilom došao kao ostvarenje svih strahova o kojima je podsvesno razmišljala potajno se pribojavajući od najgoreg. Posle razgovora sa tetka Lilom, Mila šeta ulicama potpuno izneverena, šokirana i tužna. Svima je jasno i zašto.

Saznala je za strašnu istinu. Aleksa je krio od nje da ima dete sa Barbarom. Međutim, to nije ono najgore. Ako je Aleksa krio, to je sigurno znala i Ada kojoj je ona bespogovorno verovala.

Da li je Mili srušen čitav svet?

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement