Connect with us

Sadržaj epizoda

TAJNE VINOVE LOZE 2. sezona 23. epizoda: Vuk saznaje da je Kosta KUPIO 40% vinarije! Sledi obračun!

U sredu, 4. maja, od 20.00 na RTS 1

Published

on

Tajne-vinove-loze-2-sezona-23-epizoda-Vuk

Tajne vinove loze 2. sezona 23. epizoda: Inspektor Molnar kaže Lini da je Šandor, to što je učinio njoj, uradio već nekoliko puta, ali nikada nije nestao. Jer, da je bežao, onda to ne bi išlo u prilog njegovim majstorima. Onaj koji je pokušao da je ucenjuje sigurno je hteo da učini nešto iza Šandorovih leđa.

Lina kaže da to nema veze sa njom, jer su njih dvoje imali aferu. Molnar joj objašnjava da afera znači da pristaje na takav odnos, a zatim je pita da li ju je povredio. Nakon toga sam iznosi stvari onako kako misli da su se odigrale. Šandor je video da se Lina plaši, došao je po još, ona se uplašila i ubila ga. Govori joj da je na njenoj strani, da ima svedočenje drugih žena i Šandorove ljude u pritvoru, te da će dobiti mininalnu kaznu, samo treba da mu kaže gde je leš.

Lina mu govori da je za nju taj čovek nestao i da nije uredu da je optužuju za nešto tako strašno. Molnar odlučuje da traži od tužioca nalog za pretres salaša i Linine kuće.

U prisustvu Line, Zorana, Ruže i Vuka, policija obilazi salaš. Ruža kaže Vuku kako joj se ne dopada Zoranovo ponašanje, jer svaki put kada pritisne njega i Linu izađe neka nova informacija.

Policajci obaveštavaju Molnara da su na salašu pronašli parče zemlje, gde su videli otkopavanje i zakopavanje, te da ima dovoljno prostora za telo. Kopali su do mesta gde zemlja prestaje da bude rastresita, realitvno je plitko ali nema ničega.

Jelena poludi kada je sazna da kamion sa vinom Teodora nije stigao u Francusku. Marko joj kaže da se na putu dogodila saobraćajna nesreća i da rade na tome da dostave deo porudžbine koja je nastradala prilikom transporta.

Ruža kaže Zoranu da mora da zna istinu, kako bi mu pomogla. On joj govori da zna sve što treba da zna i da ne treba da zna ništa više od toga, jer želi da je zaštiti.

Jelena govori Vuku da ga je zvala da mu kaže kako je pošiljka za Francuze propala, jer je kamion imao udes, ali joj se on nije javio. On joj se pravda kako nije čuo telofon, ali ona mu odgovara kako je rešila to i da je zapravo brine druga stvar. Pita ga da li je razgovarao sa Anjom i da li se vratila. Vuk joj govori kako ni ona sama nije sigurna i da je najbolje da joj daju još malo vremena.

Jelena mu govori da ga razume da se zaljubio u drugu ženu i da želi da se razvedu. Podseća ga na to da je otišao da živi sa Verom i da rešava njene brige, a ona je ostala da vodi njegovu firmu, dok njihova ćerka skita po svetu i razmišlja šta će da radi sa životom. Sve razume, ali i ona mora da ima vremena za sebe. On joj govori kako će naći novog direktora da bi se ona osećala dobro. Jelena mu želi sreću, jer smatra da Ruža i Zoran neće pristati da stranac vodi porodičnu firmu, a ona će videti sa Kostom šta će da radi dalje.

Vuk je negoduje što je spomenula Kostu, a Jelena mu se izvinjava što mu ranije nije rekla da je Kosta kupio 40 odsto šera od Danice. Na ovu informaciju, Vuk, koji ne voli Kostu, ostaje u šoku!

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement